HTML

IndaFotó képek

HTML

Prológ

2009.02.25. 11:38 Zoltn

Mélyen Tisztelt Olvasó!

A 2008. októberében elharapózódott válság leendő krónikása vagyok (a továbbiakban csak Zoltn). A jelenlegi igen-igen nehéz gazdasági helyzetet taglaló írásokat, véleményeket fogok itt közreadni – innen-onnan a világból. Minden igyekezetemmel azon leszek majd, hogy minél szélesebb, ugyanakkor minél hitelesebb forrásokkal dolgozzak, hogy Ön, az Olvasó az én blogomba olvasva minél pontosabban tudja hogy éppen mekkora szarban vagyunk.
Már most mondom, hogy sokszor hanyagolni fogom a magyar belpolitikai, gazdaságpolitikai kérdések taglalását, mivel ezekből mostanában bőven elegem lett. Helyette viszont igyekszem globális, a világgazdaság egészét érintő képet adni.
 
Mindeközben – nem tagadom – van bennem némi önzés is, hiszem nem csupán Ön, azaz az Olvasó minél jobb informáltságát tartom szem előtt, hanem a saját látóköröm tágítását is.
 
Azt is el kell hogy áruljam, nem először kezdek blogírásba, és eddig sohasem jutottam el a második posztig… Viszont sohasem gondoltam még ilyen komolyan, úgyhogy most kemény és kitartó leszek!
 
Jó olvasást és ebben a nagy válságban mindenkinek erős hitet kívánok!
 
Első posztomból rögtön ki is fog derülni, hogy a gazdasági kérdések iránti érdeklődésem mellett azért van bennem jó adag autóipari buzéria is. Fogadják sok szeretettel!

Szólj hozzá!

Címkék: előszó prológ

A bejegyzés trackback címe:

https://macipiac.blog.hu/api/trackback/id/tr55964936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása